2008-03-21

Maammesarja

Tapani Rytöhonka

Näiden kuvien myötä Megafoni alkaa julkaista Tapani Rytöhongan toistaiseksi ikuista projektia nimeltään Maammesarja. Sarja koostuu topeliaanisesta kuvastosta, jota on täydennetty viihdyttävillä ajankohtaisteemoilla. Pornoa on juuri sen verran kuin on tarpeen yleisön mielenkiinnon uusintamiseksi (Kulttuuriministeriön standardi PL347). Ensimmäisten kuvien jälkeen tulee ilmestymään uusia aina aika ajoittain, kuten suomalaisia saunan lauteille ja takseihin. Ai niin, ja hyvää pääsiäistä! --Megafonin toimitus


DISCLAIMER

Mikäli olen ymmärtänyt, Maammesarjan työt eivät ole pilapiirroksia, kaskuja, vitsejä saati kuvitettuja aforismeja. Ne saattavat vaikkapa sekä heijastaa absurdia että olla itse sitä.

Yhdenkään työn olemassaolon oikeutus ei tietenkään ole provokaatio. Provokaatiot tehdään murrosiässä. Koska pyrin timantintarkkaan fotostaattiin tosiolevaisesta, jokseenkin kaikki piirrokset lienevät tietysti jonkun mielestä poliittisesti epäkorrekteja. Mutta mikäpä ei olisi.

Ja formaattihan on varastettu Tyyne Eskolta, kokkolalaiselta taidemaalarilta. Ei Maammesarja Eskolta näytä, mutta näin silti on. Joten kiitos vain, ja anteeksi, jos aiheutan hänelle pahaa mieltä.

logo

kuva1

kuva2

kuva3

kuva4

kuva5

kuva6

kuva 7

kuva 8

kuva 9

kuva 10

kuva11

kuva 12

kuva 13