2003-02-03

:: M-files ::

Toimitus

MEGAFONI on autonominen julkaisuprojekti, jonka toteutuksesta vastaa kymmenhenkinen toimituskunta sekä joukko enemmän tai vähemmän säännöllisiä avustajia. Julkaisumme on ilmainen emmekä saa sille yhteiskunnallisia tukia. Niinpä kaikki Megafonin eteen tehtävä työ tehdään palkkiotta tee-se-itse-periaatteella. Emme palauta lahjoituksia, jos joku omasta tahdostaan auttaa tilisiirrolla. Lainkuuliaisina emme voi pyytää mitään, se kun on kiellettyä (ks. tilinumeromme). Ennen kaikkea toivomme lisää oma-aloitteisia tekijöitä.

Parhaan kuvan Megafonin lähtökohdista ja tavoitteista saat tutustumalla materiaaliimme.

Suhtaudumme sinänsä myönteisesti copy leftiin (käsitteestä ks. Wikipedia ja Free Software Foundation). Koska kuitenkin julkaisemme monenlaista materiaalia monenlaisilta tahoilta ja koska haluamme pidättää jotkut materiaalit kaupallisesta jatkokäytöstä, uudelleenjulkaisuille on kysyttävä lupa toimitukselta. Useimmissa tapauksissa tämä on vain muodollisuus. Yhteystiedot alla.

Jos haluat mainostaa tuotteitasi sivuillamme, olemme kiinnostuneita neuvottelemaan. Yhteyttä vaan toimitukseen!

Megafoni on jaettu kuuteen osaan. (Huomaa, että etusivulla näkyvät vain viimeisimmät julkaisut!)

  • Hardcore: Teoriaa sekä journalismin jumalaisista mittayksiköistä piittaamattomia tekstejä. Ei heikkohermoisille. Ei niille, jotka haluavat kaiken "kansanomaisesti" pikaruoan muodossa. Täällä Wittgenstein tuntuu selväjärkiseltä, Marx viikonloppuviihteeltä ja Nietzschen vasara hammastikulta. Eloon jääneet palkitaan pakolla yksinkertaistuksia välttävään ajatteluun.
  • Softcore: Osittain samaa kuin edellinen, mutta suomennettuna. ;) Myös ajankohtaisia juttuja yhteiskunnallisista kamppailuista ja tapahtumista.
  • Exhibitionism: Itsensäpaljastamisen nolostuttava keveys, pilkkaamisen pirullinen riemu. Novelleja, runoja... you name it.
  • Extreme Close Ups: Arvioita väen tuotoksista (siis härskiä pilkun nussintaa). Katso mistä pidämme, mistä emme (ja muista, että Suuri Totuus on meille yhdentekevää).
  • Hot Pictures... Tarvitseeko tätä edes selittää?
  • Muutamiin paperilehden aikaisiin juttuihin voit tutustua Vintagessa, eli vähän niin kuin arkistossa.

Mediaseksikkyys määrää!

Osallistu lehden toteutukseen tai tue sitä muutoin!

Jos haluat tarjota Megafoniin materiaalia, lähetä ehdotuksesi tai tuotoksesi osoitteeseen megafoni(at)kulma.net. Mitä tahansa emme julkaise, mutta tarkkaa linjaakaan emme kykene määrittelemään. Jos meidän julkaisumme kiinnostavat sinua, mahdollisesti myös sinun julkaisusi kiinnostavat meitä.

Ennen verkkolehteä julkaisimme viisi Megafonia paperilehtenä. Kaikkia numeroita (1-5) on yhä saatavilla. Tilaamalla vanhoja lehtiä tuet nykyistäkin toimintaa. Tilausohjeet.

Levitä flaijeriamme (pdf 40 kb) ja työtarjoustamme (pdf 11 kb)! Omaehtoisen julkaisun leviäminen on täysin epämuodollisen verkostoitumisen varassa.

Yhteystiedot

megafoni(at)kulma.net
http://megafoni.kulma.net/

Postilokero-osoitteemme (PL 367, 40101 Jyväskylä) ei ole enää käytössä maaliskuun 2007 alusta alkaen!